[12] Kisah Kami Berempat..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Firstly, saya nak ucap terima kasih kepada Kak Izni, Kak Salma dan Kak Sadeline..

 

Sebab hari ni bawak saya jalan-jalan dan makan-makan..Hehe..Sebenarnya dari semalam kami dah kuar pergi makan..Padahal sebelum tu saya dah keluar dengan Kak Fiyda, keluar gi makan jugak..Tapi time kuar dengan Kak Fiyda, saya makan nasi putih, tomyam seafood dan telur dadar..Memang favorite food saya kalau makan kat luar..Kami makan di Restoran BBB di Bandar Baru Bangi..Thanks jugak kat Kak Fiyda sebab bawak saya pergi makan..Memang dah beberapa hari tak jumpa nasi sebab malas nak kuar dan takde transport..Fobia dengan monyet pun still ada, kalau tak dah berani je nak gi makan kat Kolej Tun Hussien Onn..Tapi sebab fobia tu, saya jadi takut nak lalu kawasan tu lagi..

Hari ni, saya follow Kak Izni, Kak Salma, Kak Sadeline dan coursemate forensik mereka kuar makan tengahari di Azura Lama..Then balik UKM untuk solat zuhur..Lepas semua dah solat zuhur, kami keluar pergi Taman Botani Putrajaya..Memang dari dulu, saya nak pergi taman tu tapi belum berkesampaian..Jadi, saya syukur sangat sebab hari ni peluang tu datang..Saya nak pergi taman tu lagi lainkali sebab tak syok kalau tak jalan-jalan kat taman semua tempat di taman itu..


Kami lepak kat sana sambil hirup udara segar, main gitar, snap pictures, makan makanan ringan yang kami beli kat 7eleven shop dan main-main dengan ikan dalam tasik..Ikan-ikan tu sangat chomey..hehe..


Then, kami sempat terserempak dengan Hafiz Awan Nano..Tapi kami takdelah nak pergi ambil gambar dengan dia..kami balik UKM untuk solat Asar..


Lepas itu, kami keluar pergi makan malam kat Ameer Ali..Sebab kami dah lapar sangat..Hari ini, saya sangat happy bersama mereka..Terima kasih kerana buat saya tak sunyi dan happy hari ini..Tak tahulah bila lagi kita boleh keluar macam hari ini..Ada jodoh kita jumpa lagi..


" Semoga Ukhwah Ini Berkekalan.. "


p/s:thanks to asmaq sbb pinjamkan kamera anda..

No comments:

Post a Comment