[17] Addicted With Zombie Games..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Setelah selesai mengadap nota, saya memang tak de keje lain..buang masa pulak mengadap zombie games kat facebook..Selang satu topik,, satu round game..Tak sampai 2minggu dah sampai level 20..Kak Fiyda yang mula-mula perkenalkan game tu kat saya, dia kata best..Memang best pun sampai semua games yang saya main sebelum ni ditinggalkan ibarat gantung tak bertali..Kesiankan tapi itulah nasib yang dihadapi Cityville saya..


Sekarang ni saya dah level 20..Cara main takdela susah sangat tapi yang payahnya sebab nak kumpul energy, energy yang dibekalkan sedikit..So kena tanam pokok dan hasilnya jadi peha ayam dan tebus jadi energy bila cukup kuantiti..Kalau kat rumah ni, kami adik-beradik suka kongsi game main sama..haish..rindu adik-adik..Dah tak sabar nak main games sama-sama..Tapi main-main jugak, tuntutan sebagai hambaNya jangan dilupakan..


" Belajar lebih baik.. "

p/s:takde mengena isu politik disini..hihi

No comments:

Post a Comment