[18] Langit Pun Akan Mendung Inikan Pulak Hati..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Yes..It's not easy make everyone happy.. Saya cuma ingin buat apa yang terbaik untuk benda dan siapa orang yang saya sayang..Saya memang susah nak sayangkan sesuatu dan orang.. Sebab itu Sekali saya sayang, sampai bila-bila saya sayang.. InsyAllah, kalau tiada yang amat menyakitkan mahupun melukakan hati saya dengan teramat teruk..Saya sedar kesilapan tu sentiasa ada sebab no one perfect.. And i have done a lot of mistakes to people and Allah.. I try to be a good person to others and good muslimah..




Make everyone happy when they sad, make everyone smile when they cry.. They always said dyana, you always happy until we never see you cry and sad.. Langit pun akan mendung inikan pulak hati..Saya masih normal sebab ada masa saya akan ada masalah..ada masa i will cry, ada masa i will so down..Tapi setakat hari ini, saya masih berjaya memastikan masalah saya takkan mengganggu life orang lain even my family sendiri.. Macam Abg Kumar pernah kata orang terengganu sangat perahsia..betul ke?? Saya pun tak tahu..maybe kot...

I don't know why tetiba saya jadi sensitif semalam.. Dari baru nak tidur, jadi tak boleh tidur.. Adakah sebab teguran atau sebab rasa tak dihargai..?? But i just want you know, i done it not because of you or anyone but it's because i love it.. And i need you to support me..Thanks Syamil a.k.a Kuro Syamito sebab support me and others too..


Dihargai bukan dengan berkata terima kasih or bagi hadiah and watever.. Tapi sekurang-kurangnya don't talk it in front of others..We have facebook and Inbox, we have handphone and SMS, we have yahoo mail and email.. There are many ways to talk about that with me without others know our problem..

It's ok, saya dah memaafkan what happened.. No feeling heart..
Hargailah apa yang orang sekeliling anda dengan membuat mereka happy.. Sebab cara itu membuatkan dia rasa dihargai, bukan dengan melemparkan wang ringgit dan kata-kata terima kasih..Tapi dengan bertolak ansur pun dah cukup..Don't worry saya ikhlas buat semua itu bukan sebab lain..


" Tak mengharap pujian tapi mengharap kejayaan.. "


2 comments: