[39] Salam Aidilfitri..

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

click gambar di atas untuk lebih jelas..

Salam Aidilfitri Kepada Semua Rakan-rakan dan Yang Mengenali Diri Ni.. Macam terlebih awal pulak nak bagi ucapan tapi lepas ni mungkin dah busy dengan urusan-urusan lain contohnya preparation raya la kan, pasang langsir, itu ini..

Ampun dan maaf seandainya
TERkasar bahasa
TERsilap bicara
TERmarah yang tak kena
TERtanya tak tentu hala
TERsasul yang tak sengaja
TERmoody tak semena-mena
TERumpat bila-bila
& TERmacam-macam lagi..

Sekiranya saya ada salah silap harap dapatlah maafkan.. Saya ni hanya insan biasa yang sentiasa membuat silap.. Semoga Aidilfitri ini lebih bermakna buat semua.. Yang pergi tetap pergi, yang masih hidup harus teruskan hidup.. Yang tak balik kampung tu, jangan lupa orang-orang kampung. Mereka pasti menanti kepulangan anda..

Keracunan makanan semakin menjadi-jadi sejak akhir-akhir ni.. Kemalangan toksah nak dicerita, every day mesti je berlaku.. Jadi jangan lupa jaga pemakanan, kesihatan, pemanduan dan lain-lain sepanjang musim perayaan ni..
"Salam Lebaran, Maaf Zahir Batin.."

No comments:

Post a Comment