[47] Sambutan Ke - 21

0 Komen
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ni dengan rasminya saya dah masuk 21 tahun. *ish, dah besar dah* kih2.. Thanks kepada yang wish dan doakan saya. Tahun ni macam-macam perkara happening yang wujud dalam hidup saya. Orang pertama yang nyanyikan lagu birthday is kawan-kawan dari delegasi Thailand semasa bertugas di Pusat Maritim as what. Tak pasti pulak tapi ala-ala volunteer la. 

Then hari ni dapat surprise daripada kak zaty, suraya dan diah. Thanks korang. Selama ni selalu bila birthday saya, saya selalu di rumah. So first time la takde di rumah pada tarikh 29 Nov.

 Eh, tinggi la saya.!

Sedap kek ni. Terima Kasih gigih mencari kek walaupun esok exam.

Tak lupa, happy birthday to my cousin abg raflis.. Cepat-cepat ye kawen, umur pun dah meningkat. hihi

p/s: Goodluck su dan kak zaty utk exam esok!!






[46] Maal Hijrah 1433H

0 Komen
Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Selamat Tahun Baru.. Salam Maal Hijrah 1433H. Selamat Tinggal 1432H.. Semoga tahun ni lebih baik dari tahun-tahun sebelum ni. Kita akan lebih mendekatkan diri pada Nya. 

 copy daripada Ilham Mindaku. Terima Kasih.

Alhamdulillah, hari ni saya masih bernyawa di bumi Allah ni dan berpeluang mencapai matlamat tahun sebelum ni dengan sempurnanya. Syukur tak terhingga kpdNya. Semoga matlamat tahun 1433H ni akan tercapai jugak. InsyAllah. Doakan ye untuk saya.


Kesempatan ini juga saya ingin memohon maaf kepada semua atas salah silap, terlangkah ke kawasan larangan, terlepas cakap, telajak perlakuan dan segalanya. Sesungguhnya saya insan yang sentiasa melakukan kesilapan tapi sentiasa mengharapkan perubahan. Maaf ye!! Okla. saya ada keje mahu disiapkan. Bye.

p/s: jangan lupa doa awal tahun.
p/s:agak2 umur saya ni sesuai pegi kursus kawen tak?


"Pertingkatkan Ibadah, Perbaiki Akhlak & Perindahkan Pribadi"