[47] Sambutan Ke - 21

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Hari ni dengan rasminya saya dah masuk 21 tahun. *ish, dah besar dah* kih2.. Thanks kepada yang wish dan doakan saya. Tahun ni macam-macam perkara happening yang wujud dalam hidup saya. Orang pertama yang nyanyikan lagu birthday is kawan-kawan dari delegasi Thailand semasa bertugas di Pusat Maritim as what. Tak pasti pulak tapi ala-ala volunteer la. 

Then hari ni dapat surprise daripada kak zaty, suraya dan diah. Thanks korang. Selama ni selalu bila birthday saya, saya selalu di rumah. So first time la takde di rumah pada tarikh 29 Nov.

 Eh, tinggi la saya.!

Sedap kek ni. Terima Kasih gigih mencari kek walaupun esok exam.

Tak lupa, happy birthday to my cousin abg raflis.. Cepat-cepat ye kawen, umur pun dah meningkat. hihi

p/s: Goodluck su dan kak zaty utk exam esok!!






No comments:

Post a Comment