[65] Yang dekat harap tak jauh.

Jangan nak suram-suram sangat. Bila busy memang cmni la jadinya. Tak boleh bersama dengan orang yang sentiasa bersama. Bila pusing-pusing sana sini, walaupun kenal takdapat nak berbual panjang. Orang kata memang tak best. Tapi banyak benda jugak boleh belajar. Banyak benda baru yang ditimba. Pastu bila orang yang rapat dengan kita tu, kita rasa dah jauh dengan dia. Mulalah nak touching la, frustla and whateverla.

Next topik, bila buat program ala-ala sejarah dan perlembagaan ni memang lah tak susah. *ok, sebenarnya payah tapi tak nak pandang sebagai masalah.* Nak tarik orang bersuara memang payah. walaupun kenyataannya kita berani bercakap di belakang. Yang dibenarkan payah pulak nak join, yang tak dibenarkan tu berani kan main. ok.. tak sabar nak tengok mereka semua nant.

Saya nak bagitahu kat orang-orang yang saya sayangi. Saya mintak maaf.. Saya rasa macam jauh dengan anda semua sekarang ni walaupun everyday jumpa orang baru tetapi anda semua tetap dihati. chewah. Apapun, nanti kita pergi redang bercuti ramai-ramai. Maaf juga if ada salah silap.

maaf Kata Kata Mutiara Minta Maaf
sorry for everything. rasa banyak sangat buat silap dengan orang.


No comments:

Post a Comment